Over Air4Six

Welkom bij Davidsfonds Wijnegem!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 27 mrt t/m 24 apr
  inWijnegem

  Cursus Zweden voor curiözenözen

  Ontdek meer over de Zweedse geschiedenis, cultuur, tradities en taal op woensdagen 27 maart, 17 en 24 april van 14:00 tot 16:00
 2. 25 apr
  inAntwerpen

  Geleide wandeling Schelmen en Schurken

  Tijdens deze wandeling laat de gidse u kennismaken met straffe, spannende misdaadverhalen, die begaan werden in Antwerpen tussen de 14e e...
Toon alle activiteiten
17 dec

Vocaal sextet, seizoensconcert van AMUZ

zondag 17 december 2023 om 15:00 uur

Het Belgische vocale ensemble Air4Six versmelt zes solostemmen tot een prachtig palet van kleuren, een mix van diepgra­vende muzikale origina­li­teit. 

Het sextet specia­li­seert zich in romantisch en hedendaags repertoire, werkt ook samen met hedendaagse componisten en biedt zo een podium en een stem aan nieuwe muziek.

Op vraag van AMUZ stelde bariton en artistiek leider Joris Derder een kerstprogramma samen. Naast enkele motetten van Poulenc hoort u een selectie kerstcarols en -liederen uit o.a. Engeland en Scandinavië.
Het programma stelt de roos als symbool centraal met o.a. Praetorius’ bekende Es ist ein Ros entsprungen. Na hun lockdown-streaming vanuit AMUZ in 2021 schitteren de zes van Air4Six nu live voor u op het podium. Niet te missen!

Programma
F. Poulenc: Quatre motets pour un temps de Noël, Un soir de neige, Salve regina
M. Praetorius: Es ist ein Ros entsprungen
Kerstliederen uit Engeland, Scandinavië e.a.

Prijzen

Info: Maria Baets 0496 181793  of maria.baets@skynet.be 

Bankrekening Davidsfonds Wijnegem : BE58 2200 4807 7579

Labels: Kunst & CultuurMuziekActiviteitConcertconcert