Over Leeskring. Cécile & De tocht van Kareem - Ish Ait Hamou

Welkom bij Davidsfonds Wijnegem!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 27 mrt t/m 24 apr
  inWijnegem

  Cursus Zweden voor curiözenözen

  Ontdek meer over de Zweedse geschiedenis, cultuur, tradities en taal op woensdagen 27 maart, 17 en 24 april van 14:00 tot 16:00
 2. 25 apr
  inAntwerpen

  Geleide wandeling Schelmen en Schurken

  Tijdens deze wandeling laat de gidse u kennismaken met straffe, spannende misdaadverhalen, die begaan werden in Antwerpen tussen de 14e e...
Toon alle activiteiten
14 mrt
Wijnegem - Gemeenschapscentrum 't Gasthuis

Leeskring. Cécile & De tocht van Kareem - Ish Ait Hamou

Leeskring

donderdag 14 maart 2024 van 14:00 uur tot 16:00 uur

Ish Ait Hamou leerden we kennen als (hiphop)danser, later als choreograaf en televisiepresentator. Sinds 2017 is hij ook ambassadeur van de stad Vilvoorde, en dat met Marokkaanse roots. Hij is een innemend en uitzonderlijk begaafd man. Hij schreef in een eenvoudige, maar sfeervolle taal “Cécile & de tocht van Kareem”, waarin het leven van Djibril, een elfjarige jongen, gedreven door naïef enthousiasme en nieuwsgierigheid, een dramatische ommezwaai kent.

Door het onverwachte succes van het boek kwam na 40.000 verkochte exemplaren een speciale editie uit met prachtige tekeningen van Penelope Deltour: een meerwaarde om naar op zoek te gaan!

 

 Davidsfonds i.s.m. Bibliotheek Wijnegem

Prijzen

Ticket Prijs
Prijs per bijeenkomst € 5,00

Info: Maria Baets  03 3833523

Labels: Literatuur1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteit