Toast Literair op het nieuwe jaar 2024 met Peter Terrin

Toast Literair op het nieuwe jaar 2024 met Peter Terrin

op 4 februari 2024 om 11:47

Schrijver Peter Terrin was bereid om via vragen van het publiek dieper in te gaan op zijn boeken.

2024 1 Een toast literair op het nieuwe jaar met Peter Terrin2024 2 Maria Baets verzorgt de inleiding Toast Literair met Peter Terrin.Foto Erwin Stalmans2024 4 Peter Terrin in groep. Foto Erwin Stalmans2024 5 Peter Terrin en een groep. foto Erwin stalmansPeter Terrin, auteur van onder meer "post Mortem" en "De gebeurtenis", vertelde heel open over persoonlijke levensgebeurtenissen en over zijn schrijversschap. Hoe hij daartoe gekomen is en zijn dagritme en zijn vreugde om iedere dag te kunnen schrijven... De vragen van het publiek kwamen heel spontaan. 
De nieuwjaarstoast nadien was gezellig. Was de zaal in de namiddag niet verhuurd geweest, had dat nakaarten nog langer geduurd.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit